QUINTA DE MARROCOS

White

En fortryllende krystalklar portvin med en frisk aroma af blomster og tropiske frugter. Dens behagelige smag er resultatet af den perfekte balance mellem sødme og syrlig. Portvinen er klar til at blive drukket og må ikke lagres for længe. Den hvide portvin serveres ved 16-17 grader. Den er glimrende som dessertvin, for sig selv, eller til milde oste og forskellige frugter. Derudover anbefaler vi den som velkomstdrink - bland 1/3 Quinta de Marrocos White, 2/3 tonic og en skive lime

Ruby

En portvin med en glat og ungdommelig aroma af bærfrugt. Den har en fin balance mellem sødme og tannin, hvilket giver en fin og attraktiv finish. Ruby nydes bedst enten som aperitif eller til chokolade desserter. Udover servering ved stuetemperatur, kan den også nydes lidt afkølet. 

Tawny

Portvin med en fortræffelig, og stadig udviklende, rødviolet farve og smag af frugtrig aroma af harpiks og dadler. Portvinen har en medium fylde med en mild smag af alkohol. Ældning i trætønder giver denne vin en fremtrædende karakter og modenhed. Glimrende vin der kan nydes alene, men også til forskellige oste og oste, der ikke er alt for søde. Derudover er den også god som aperitif, hvis den serveres kølig.

L.B.V

L.B.V. 2007 er en fremragende, moden vin med mørke sirups frugter og en dejlig kompleks krydret smag. Vinen er aftappet ufiltreret. Den er klar til at blive drukket, men vil blive bedre ved yderligere lagring. Kan drikkes alene, men er også god til oste.

Vintage

En meget tæt og rig portvin. Vintage 2004 er både velafbalanceret og harmonisk med en smuk lilla farve. Vinen har en elegant vedholdende afslutning med en intens moden frugtaroma. Portvinen er klar til at blive drukket, men bliver kun bedre ved yderligere lagring. Flasken skal beskyttes mod lys og fugt. Vinen er ufiltreret. Fremragende akkompagnement til chokolade, samt faste og røgede oste. Nydes ved 14 til 17 grader.

Tawny 10 years old

Denne portvin kan prale med en overdådig og kompleks række af aromaer, som kombinerer vilde blomster med chokolade, nødder og honnig. Den repræsenterer en form for kunst, hvor smagen vækker ens sanser. Perfekt til foie-gras, stærke ost og fiskeretter. Ideel til desserter med frugt eller créme caramel. Serveres let køligt.

Colheita

Denne Colheita er sød og har et overvældende udvalg af smag og aroma, hvilket gør den unik og appetitvækkende. Den fungerer glimrende som dessertvin, og kan enten serveres alene eller til ost, chokoladekage, budding eller frugter. Bør nydes ved 16 til 18 grader. 

Om vingården

I begyndelsen af sidste århundrede købte bedstefaren til den nuværende ejer, César Sequeira, Quinta de Marrocos, hvor huset oprindelig var et franciskansk kloster. Siden 1979 har César Sequeira fortsat udviklingen af vinproduktionen, der kulminerende for ca. 15 år siden med produktion/aftapning og certificering af slottets vine. Til dette formål benyttede han sig af den nyeste landbrugsvidenskab samtidig med at familiens ejendom blev restaureret. Dette har gjort Quinta de Marrocos og dens vine kendt verden over. 

Vinenes kvalitet er blevet præmieret ved flere internationale awards. 

Vingården er mest kendt for dets fremragende portvine, men fremstiller også gode rødvin.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk